Inden kurset

PADI OWD uddannelse i Vandbisserne

I foråret 2019 bliver det muligt at tage en PADI OWD uddannelse i Vandbisserne. Du vil kunne dykke til 18 m efter kurset, og du vil være klar til at tage ud sammen med andre certificerede dykkere på egen hånd. I klubben vil du kunne deltage på lige fod med alle andre.

Hvis du vil dybere end de 18 m, er du klar til at tage ekstra træning, og dykke til 30 m (PADI AOWD).

Teorien foregår i Randers, svømmehalsdykkene i Hinnerup og når vi skal i havet finder vi et sted afhængigt af vind og vejr, men området vil være omkring Aarhus/Randers/Djursland

Under uddannelsen vil du kunne låne flasker, BCD og regulatorsæt af klubben. I svømmehallen kan du også låne finner. Men du skal i løbet af uddannelsen selv købe maske, snorkel, dragt, handsker, hætte, finner til havet og andre småting. Vi gennemgår udstyret sammen, og du vil være klædt godt på til at foretage nogle fornuftige indkøb.

Efter uddannelsen kan du leje flasker, BCD og regulator som medlem af klubben til en favorabel pris. Så du behøver ikke købe de dyreste ting lige fra starten.

Inkluderet i prisen er hele certificeringen inkl. bøger og teoriprøve, lån af flasker, BCD og regulator samt et års medlemskab af Vandbisserne og Dansk Sportsdykker Forbund (DSF).

Prisen er kun 3.000 kroner inkl. moms.

Datoerne for de enkelte dele er:

31. marts

Teori om formiddagen og svømmehal om aftenen

7. april

Teori om formiddagen og svømmehal om aftenen

20. april

Havet*

21. april

Havet*

*Der er forbehold for datoerne i havet, da vi er afhængige af vandtemperatur og vejret de pågældende dage. Hvis vi ikke kan komme i havet de nævnte dage, finder vi hurtigst muligt nogle nye i fællesskab.

Hvis du vil prøve et dyk i en svømmehal inden kurset, er du velkommen til at komme i Hinnerup Svømmehal søndag d. 3. marts kl. 18:15, hvor der vil være mulighed for at dykke med fuldt SCUBA udstyr i svømmehallen. Medbring selv badetøj og en gammel t-shirt, som må komme med i vandet.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til os på mail (vandbisserne@gmail.dk) eller ringe til Claus på 24 64 06 62.

© 2019   Created by Per Andersen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service