Båden og brug af denne

Klubture

For at være bådføre skal du have et gyldigt speedbådscertifikat, og du skal have fået en introduktion til klubbens store båd, inden du må sejle den.

 

På dykkerture skal der hele tiden være en bådføre i båden - også når der er dykkere i vandet, så det er derfor et krav fra klubben, at der altid er to bådførere med på hver dykkertur.

Derudover anbefales det, at man som minimum har en overfladebøje per makkerpar, til markering i overfladen.

Når båden bruges til klubture, skal hver deltager betale 50 kroner eller der skal klippes i klippekortet. Pengene sættes ind på klubbens konto, som er: Reg. Nr. 6112 Konto nr. 4920056464

 

Båden skal afleveres med fyldt tank (Octan 95 blyfri) og fyldt reservedunk. Derudover skal der fyldes olie på, hvis nødvendigt. Der ligger olie under sædet (hvis der mangler olie kontaktes bestyrelsen, så der kan indkøbes noget).

 

Private ture

Som bådfører kan du leje klubbens store båd til private arrangementer. Det koster 500,- og det er kun dig som bådfører, som må sejle båden.

Pengene sættes ind på klubbens konto, som er: Reg. Nr. 6112 Konto nr. 4920056464

 

Den lille båd er gratis at bruge til privat brug. Det er dog stadig kun dig som bådfører, der må styre båden.

 

Båden skal afleveres med fyldt tank (Octan 95 blandet med 2% olie). Der ligger olie i laden. Hvis der mangler olie, skal bestyrelses kontaktes, så der kan blive indkøbt noget.

 

Forsikring ved uheld

Der er forsikring på begge både, så du som ansvarlig for evt. uheld ikke hænger på erstatningsansvaret.

© 2019   Created by Per Andersen.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service